Elazığ Almanca Aile Birleşimi 2021

Almanca Aile Birleşimi sınavı nedir ?

Elazığ Almanca Aile Birleşimi 2021; Almanya’da ikamet eden eşinin yanına gidecek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından, Almanya vizesi müracaatında bulunurken Almanya Konsolosluğu’na, Almanya aile birleşimi vizesi için gerekli belgeler sunulmalıdır.  Almanya Konsolosluğunca ilan edilmiş bu belgelerin en az 3 aylık olmasına dikkat etmek gerekir. Evrakların bir kaçının orijinal olması gerekmektedir. Almanya aile birleşimi vizesi için gerekli evraklar, Almanya’ya gidiş amacına makul hazırlanıp Almanya Konsolosluğu’na sunulmalıdır. Bu belgeler arasında ÖSD A1 ya da GOETHE A1 dil yeterlilik sertifikası da bulunmaktadır.

İkamet yasası hakkında, Almanya’daki eşin yanına gitmek isteyen kişiler, bulundukları illerin bağlı oldukları Alman Başkonsolosluklarına başvurmadan önce, gerekli evrakları tamamlamak zorundadırlar.  Evraklar arasında olan Almanca ÖSD A1 ya da GOETHE A1 sertifikasıyla kolay düzeyde dil yeterliliklerini belgelemek zorundadırlar. Buradaki amaç, Almanya’ya gelecek olan kişilerin, toplumsal hayata iletişimsel şeklinde daha çabuk adapte olmalarını sağlamaktır.

Elazığ Almanca Aile Birleşimi 2021; Almanya Aile birleşimi vize başvurusunda, yalnızca Almanca ÖSD A1 veya GOETHE A1  sertifikasının ibrazı, gerekli olan dil yeterliliğinin ispatı anlamına gelmediği gibi, konsolosluk görevlilerinin takdirinde, kişilere temel düzeyde Almanca basit düzeyde sorular yöneltilebilir.  Bu anlamda, kaçak yollarla kurs veren kişi ya da işletmelerin verdiği sertifikaların geçersizliği söz konusu olabilir ve itimat edilmemesi gerekir.

www.vizelazig. com ikamet yasasında yapılan dil yeterliliği belgeleme zorunluluğu hakkında değişikliklerden itibaren (2007), Almanya Aile Birleşimi Sınavlarına yüzlerce öğrenci hazırlamış; bu öğrenciler sertifika sınavlarında başarı sağlamış ve ailelerine kavuşmuştur.

Elazığ Almanya Aile Birleşimi

Elazığ Almanca Aile Birleşimi 2021;Aile Birleşimi Sınavı; Almanya’daki eşinin yanında ikamet etmek isteyen ve bu zaman zarfında Almanya’ya entegrasyon yani uyum sürecini kolaylaştırmak için başkonsolosluğun zorunlu tuttuğu temel seviye A1 sınavdır. Bu sınavla Almancanızın en az temel seviyede yani a1  seviyesinde olduğunu Goethe A1 ya da Ösd A1 ile kanıtlamanız istenmektedir.

Öğrencilerimizin önceden eğitim alıp almadıkları, eğitim düzeyleri ve yaş farklılıkları bu sınava hazırlanma sürecinde netlikle bir engel değildir.

Sınavlar her ay içerisinde çeşitli sınav merkezlerinde yapılmaktadır. Tanınan sınavlar Goethe ve Ösd A1 sınavlarıdır. Sınav 4 ayrı kısımdan oluşmaktadır. Bunlar kısımlar sırayla şöyledir; dinleme bölümü, okuma bölümü, yazma bölümü ve konuşma bölümlerinden oluşmaktadır.

Elazığ Aile Birleşimi yani biz kimiz ?

Elazığ Almanca Aile Birleşimi 2021; 2009 senesinden itibaren Türkiye’de yaşayan ve Almanya’ya evlilik veya iş için gitmek isteyen öğrencilerimize A1 , A2 , B1 seviyesinde eğitimler vermekteyiz. Almanya’ya 90 günden fazla veya evlilik ile aile birleşimi yaparak vize alabilmek için Almanya tarafından yetkilendirilmiş Goethe Enstitüsünden A1 Sertifikası alma zorunluluğu bulunmaktadır. Uzmanlık alanımız Evlenip Almanya’ya aile birleşimi üzerinden gidecek vatandaşlarımıza Goethe Enstitüsü sınavında yüzde 100 başarı sağlatarak, bu süreçte tüm vize işlemleri ve danışmanlıkları dâhil olmak üzere ihtiyaçlarını karşılamaktır. Sistemimiz tüm öğrenciler ile her şey dâhil ve yüzde 100 başarı oranı ile çalışmamızdır. Ücretsiz tercüme imkanı sunmaktayız.

Öğretmenlerimiz Üniversite mezunu ve Almanca alanından uzman olup kendilerini yıllardır Goethe ve Ösd A1 Sınavı konusunda geliştirmiş ve uzmanlaştırmıştır. Öğrencilerimizi direk sınav odaklı hazırlamaktayız.

Siz de Aile Birleşimi eğitimine ihtiyaç duyuyorsanız lütfen bize ulaşınız.

İletişim : Özgür Bilekli 0 531 504 36 09

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

×